Blue Pest Control

Uw specialist in plaagdieren-, insectenpreventie & -bestrijding!

 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@bluepestcontrol.nl

 

 

 

Duiven

De schade

Duiven veroorzaken met name verontreinging op terras, meubilair en gebouwen. Één duif poept zo'n 14 kilo duivenpoep per jaar. Naast de enorme kosten om de verontreiging schoon te maken is er ook een gezondheidsrisico. Duiven verspreiden ook ziektes waarvan mensen goed ziek kunnen worden en in extreme gevallen zelfs fataal kunnen zijn. Bij het verwijderen van duivenpoep is het dan ook verstandig om gebruik te maken van handschoenen en een mondkapje.

De duif

Een volwassen duif is zo'n 32 lang en is meestal blauwgrijs. Ze leggen tot 8 keer per jaar 2 eieren in een nest. De eieren komen na 17-19 dagen uit en de jongen verlaten na 4 weken al weer het nest.

De oplossing!

Blue Pest Control is gespecialiseerd en gecertificeerd  in het bestrijden van de duiven. Onze vakbekwame servicemedewerkers leven zich in om de last van duiven bij uw bedrijf, school of instelling ongedaan te maken. Neem vrijblijvend contact op en onze adviseur zal samen met u de situatie bekijken en u een gepast voorstel doen waar daarna de bestrijding van de duiven kan aanvangen.

Blue Pest Control bestrijd duiven in o.a. Den Haag, Delft, Zoetermeer, het Westland, Rijswijk.

Een vrijblijvende offerte of inspectie?

Voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Of wilt u weten wat de Blue Groep nog meer voor u kan betekenen?

Kijk op: www.bluegroep.nl

Laatste nieuws