Blue Pest Control

Uw specialist in plaagdieren-, insectenpreventie & -bestrijding!

 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@bluepestcontrol.nl

 

 

 

De bruine rat

Bruine ratten

Het uitroeien van bruine ratten (Rattus norvegicus) is al een eeuwenoud probleem en zij hebben dus vele pogingen daartoe overwonnen. Eigenlijk is dat niet zo verwonderlijk, wetende dat ze over een groot aanpassingsvermogen beschikken. Het zijn alleseters, hebben een zeer hoge voortplantingsdrift, scherpe zintuigen en zijn in hoge mate atletisch. Bruine ratten zijn uitstekende klimmers. Ze klimmen langs muren, regenpijp of naastgelegen boom omhoog en komen via de kleinste openingen in uw pand.

De schade!

De schade aangericht door deze knaagdieren is zowel in financieel als in menselijk leed enorm in omvang. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zowel de overheid als het bedrijfsleven en de samenleving extra aandacht besteden aan deze vorm van overlast.

Bruine ratten bevuilen de voorraad, veroorzaken knaagschade aan muren, plafonds en bedradingen en verstoren de rust.
In waterrijke gebieden kunnen ze de ziekte van Weil overbrengen, ook in de intensieve veehouderij kunnen ze diverse ziekten overbrengen (varkenspest en pseudovogelpest).

De oplossing!

Bij het bestrijden van knaagdieren is een grondige inspectie door een adviseur van Blue Pest Control in uw bedrijfspand noodzakelijk. Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Blue Pest Control bestrijd ratten in o.a. Den Haag, Delft, Zoetermeer, het Westland, Rijswijk.

Een vrijblijvende offerte of inspectie?

Voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Of wilt u weten wat de Blue Groep nog meer voor u kan betekenen?

Kijk op: www.bluegroep.nl

Laatste nieuws