Blue Pest Control

Uw specialist in plaagdieren-, insectenpreventie & -bestrijding!

 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@bluepestcontrol.nl

 

 

 

Kakkerlakken

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn alleseters wat betreft voedingsmiddelen. Verse en vochtige voedingswaren hebben de voorkeur. Doorgaans kan je zeggen dat als je één kakkerlak hebt waargenomen in een woning of bedrijfspand dat er zeer waarschijnlijk een plaag is. Een vrouwtjeskakkerlak draagt al snel 30 eitjes die na zo'n 4 weken uit komen. Deze klaine kakkerlakken zijn na 2 weken al weer vruchtbaar! Één kakkerlak leeft gemiddeld een half jaar en kan als snel 240 nakomelingen hebben in haar leven. En onder die 240 nakomelingen zitten ook weer een hoop vrouwtjes die ook allemaal nakomelingen hebben!

De schade!

Kakkerlakken verspreiden bacteriën, schimmels en ziektekiemen, planten zich snel voort en verspreiden zich gemakkelijk. Kakkerlakken zijn echt een gevaar voor de gezondheid. Ze dragen diverse ernstige ziekten bij zicht die ze over kunnen brengen op mensen. Enkele van deze ziekten zijn salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus.

 

Kakkerlakken moeten altijd professioneel worden bestreden!

De oplossing!

Blue Pest Control is gespecialiseerd om kakkerlakken en andere ongedierteproblemen te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid.

Voor meer advies over het bestrijden van kakkerlakken of voor een bezoek van een van onze servicemedewerkers kunt u contact met ons opnemen.

Blue Pest Control bestrijd kakkerlakken in o.a. Den Haag, Delft, Zoetermeer, het Westland, Rijswijk.

Een vrijblijvende offerte of inspectie?

Voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Of wilt u weten wat de Blue Groep nog meer voor u kan betekenen?

Kijk op: www.bluegroep.nl

Laatste nieuws