Blue Pest Control

Uw specialist in plaagdieren-, insectenpreventie & -bestrijding!

 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@bluepestcontrol.nl

 

 

 

Mieren

Mieren, vindt u ze leuk?

 

De meest voorkomende mieren zijn de zwarte wegmieren ook wel Lasius Niger genaamd. De wegmier vind ideale leefomstandigheden in tuinen, terrassen, verhardingen in en rondom bedrijfsgebouwen of scholen. De zonverwarmde bestratingen zijn daarnaast een goede plaats voor verscholen nesten. Ondanks dat de nesten buitenshuis zijn, kunnen de mieren binnen een ware plaag vormen. Normaliter vindt de wegmier hun voedsel buitenshuis maar indien dit tekort schiet of in geval van droge weersomstandigheden trekken de wegmieren massaal naar binnen op zoek naar geschikt voedsel. Naast de wegmier krijgen we ook steeds meer te maken met de Faraomier, deze zijn lichtbruin met een zwarte buik. Faraomieren bouwen hun nesten in verwarmde gebouwen, vooral in ziekenhuizen, hotels en flatgebouwen. Deze mier leeft van rottend organisch materiaal en draagt schadelijke ziektekiemen met zich mee, die bij de voedselbron worden opgepikt.

De oplossing!

 

Blue Pest Control is gespecialiseerd en gecertificeerd  in het bestrijden van de seizoensongedierten. Onze vakbekwame servicemedewerkers leven zich in om de last van mieren, wespen en spinnen bij uw bedrijf, school of instelling ongedaan te maken. De betrouwbaarste manier om de nesten te vernietigen is de hulp inschakelen van Blue Pest Control. Neem vrijblijvend contact op en onze adviseur zal samen met u de situatie bekijken en u een gepast voorstel doen waar daarna de bestrijding kan aanvangen.

Blue Pest Control bestrijd mieren in o.a. Den Haag, Delft, Zoetermeer, het Westland, Rijswijk.

Een vrijblijvende offerte of inspectie?

Voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Of wilt u weten wat de Blue Groep nog meer voor u kan betekenen?

Kijk op: www.bluegroep.nl

Laatste nieuws