Blue Pest Control

Uw specialist in plaagdieren-, insectenpreventie & -bestrijding!

 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@bluepestcontrol.nl

 

 

 

Spinnen

Spinnen

Er zijn maar weinig spinnen die mensen bijten en er zijn maar twee groepen spinnen die als gevaarlijk kunnen worden beschouwd. Toch zijn er veel mensen bang voor spinnen. In huis zijn ze hinderlijk en houden zich op in warme en donkere nauwe ruimten, zoals kieren in muren, hoeken en ventilatieopeningen.

 

De meest voorkomende soorten in huis zijn de Kelderspin, Wolfspin, Zakspin en de gewone Huisspin. Veel spinnen blijven buiten en weven hun web in schuren, tuinen, rondom buitenverlichtingen of in sponningen van een raamkozijn. Spinnen zijn meestal hinderlijk vanwege hun web of de nestzakjes (cocons) die ze produceren.

De schade

Er wordt doorgaans veel overlast werd ondervonden door de spinnen, spinnen nesten en de webben die zij achterlaten. De spin is niet schadelijk maar moet wel bestreden worden om een plaag te voorkomen. Een spin kan zo'n 1000 eitjes per keer leggen. Op het moment dat de eitjes uitkomen kan dat erg vervelend zijn.

 

De oplossing!

Blue Pest Control is gespecialiseerd en gecertificeerd  in het bestrijden van de seizoensongedierten. Onze vakbekwame servicemedewerkers leven zich in om de last van mieren, wespen en spinnen bij uw bedrijf, school of instelling ongedaan te maken. De betrouwbaarste manier om de nesten te vernietigen is de hulp inschakelen van Blue Pest Control. Neem vrijblijvend contact op voor uw spinnenprobleem en onze adviseur zal samen met u de situatie bekijken en u een gepast voorstel doen waar daarna de bestrijding kan aanvangen.

Blue Pest Control bestrijd spinnen in o.a. Den Haag, Delft, Zoetermeer, het Westland, Rijswijk.

Een vrijblijvende offerte of inspectie?

Voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Of wilt u weten wat de Blue Groep nog meer voor u kan betekenen?

Kijk op: www.bluegroep.nl

Laatste nieuws