Blue Pest Control

Uw specialist in plaagdieren-, insectenpreventie & -bestrijding!

 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@bluepestcontrol.nl

 

 

 

Wespen

De wesp

Wespen, ook wel Paravespula vulgaris genaamd, kunnen in het algemeen worden beschouwd als nuttige beesten, die andere soorten schadelijk ongedierte helpen bestrijden en dode insecten helpen opruimen. Naast het nuttige worden wespen ook beschouwd als hinderlijke insecten die een bedreiging vormen voor de gezondheid. Veel mensen hebben echter een fobie voor wespen en, in sommige gevallen, is dat terecht.

 

De jonge koningin komt tevoorschijn in de lente, voedt zich met nectar en sap en begint aan de bouw van haar nieuwe nest . De favoriete plaatsen voor nesten zijn in de grond, holle bomen, dakranden, zolders of tuinhuisjes.

 

In de maanden juli en augustus (einde zomermaanden) kan een nest meer dan 20.000 wespen herbergen en is dus de last het hoogst.

 

Blue Pest Control kan wespennesten bestrijden en verwijderen!

De schade

In de directe omgeving van mens en dier kunnen wespen bijzonder hinderlijk zijn. De steken van een wesp zijn zeer pijnlijk en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Dit geldt met name wanneer men in de mond gestoken wordt of wanneer men overgevoelig is voor het gif van wespen.

De oplossing!

Blue Pest Control is gespecialiseerd en gecertificeerd  in het bestrijden van de seizoensongedierten. Onze vakbekwame servicemedewerkers leven zich in om de last van mieren, wespen en spinnen bij uw bedrijf, school of instelling ongedaan te maken. De betrouwbaarste manier om de nesten te vernietigen is de hulp inschakelen van Blue Pest Control. Neem vrijblijvend contact op en onze adviseur zal samen met u de situatie bekijken en u een gepast voorstel doen waar daarna de bestrijding kan aanvangen.

Blue Pest Control bestrijd wespen in o.a. Den Haag, Delft, Zoetermeer, het Westland, Rijswijk.

Een vrijblijvende offerte of inspectie?

Voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Of wilt u weten wat de Blue Groep nog meer voor u kan betekenen?

Kijk op: www.bluegroep.nl

Laatste nieuws